Contact:

dongabonetlg@yahoo.com

facebook: https://www.facebook.com/gabriel.tomadongabone

 

 

4 răspunsuri

  1. Buna ziua,as vrea parerea dumneavoastra referitor la protejarea apartamentului, prin montarea cat mai urgent la usa metalica de la intrare ( facuta la UPA Bucuresti ) a unei broaste cu cheie tip fiset sau ce credeti ca ar fi mai sigur pentru protectia casei, avand termopan la camere si recent si la balcon. Am montat rulou la sufragerie, iar la balcon am montat o perdea pentru ca sa nu se vada cand suntem sau nu plecati . As fi incantata daca m-ati putea ajuta personal in alegerea sau montarea ei, iertati-mi indrazneala, va multumesc ; daca e necesar, am numarul de telefon 0722 / 665.480, Luciana

  2. Stimata d-ra(d-na),vad ca ,,don”lunetistul nu mai da niciun semn de viata.Cat priveste cate masuri de siguranta sa luati,eu cred ca niciuna nu este suficienta .Daca cineva doreste sa va ,,calce”,apoi o face de nici nu realizati cand si cum a facut-o.Altceva doream sa remarc-intr-o tara majoritar ,,crestin”ortodoxa ,in care ,,credinta”adevarata,aia de acum hat ,sa tot fie 2000 de ani,nu ar trebui sa va ganditi la cum sa va protejati casa.Iar daca cineva chiar o va face,sa stiti ca doar din ,,mandrie ca sunt roman si ortodox de 2ooo de ani” se va intampla!Asa ne exprimam si manifestam noi iubirea de aproapele!Pai,nu?!

  3. Articol super OK. Multumesc!

    Dar,am o intrebare. Chiar daca shield-ul si pastila antigaurire este super OK, cilindrul cu toate protectiile (antisperaclu, antirupere, antigaurire, rupere controlata etc.), incuietoarea super faina, usa sanatoasa si bine instalata, nu cumva faptul ca pe interior nu exista shield, vulnerabilizeaza intregul?

    Mai precis,daca o namila de infractor, vine cu un dorn masiv, dalta, element special conceput (pe dimensinuea fantei pastilei) si care deci intra in lacasul pastilei antigaurire, il sprijina pe cilindru, dupa care cu un baros da o lovitura scurta si forte, nu rupe cumva singurul element care mentine cilindrul in incuietoare (surubul)? Acea lovitura presupus de mine data cu „responsabilitate” nu va proiecta cilindrul cu totul in interiorul locuintei? Reiterez, pe interior, de obicei, nu am vazut ca cilindrul sa fie protejat, in sensul de a nu putea fi propulsat spre interior.
    E adevarat ca mai exista si acea „limba” care impinge sau retrage elementele zavorului, amplasata putin excentric fata de axa verticala, in plus fata de surub.

    Dar, totusi adresez intrebarea.

    Si ca propunere de imbunatatire, ma gandesc la:
    1. pus si un shield interior, perforat complet doar in zona celor doua suruburi, pentru a putea strange ansamblul;
    2. inlocuirea celor doua suruburi care strang shield-ul cu alte doua cu diametru mai mare, prin refiletarea shield-ului exterior (fara a-l strapunge, evident).

    Presupunerea mea cu infractorul solid este eronata?
    Solutia descrisa ar putea imbunatati situatia?

    Cu respect.

Lasă un comentariu