Leapșa colorată

N-am avut ieri timp de net, că l-am dus pe sud-africanul din dotare, cel despre care vă scriam aici, la Toledo. Pregătesc un articol cu poze despre asta 🙂

Dar ce-mi văd ochii astăzi pe ale netului valuri? Uite porcăria asta. Asta-i tot? Asta-i tot ce mai pot produce marii strategi politici ai PDL, prosteala culorilor?? Le e rușine de portocaliu, este? După ce la locale s-au fragmentat în zeci de alianțe cu tot atâtea zeci de semne electorale și ascunzându-se după culoarea verde, doar-doar le pierde electoratul urma, acum apare un Bou reanu, vicepreședintele lor și ne anunță marea găselniță: alb,frate!

Mizând pe sloganul ăla imbecil că lupta se poartă între alb și negru, baeții se fac că uită că albul se poartă mai ales vara, pe caldură și că, vezi-Doamne!, o să fie țara plină de aparatori ai matrozului. Ieftin și penibil. Ipocrit și ticălos. Dar nu mai suntem surprinși de ceea ce sunt ăștia capabili. Mai bine promiteau două kile de aripi de curcan made in USA la fiecare alegător, că tot aia era.

De unde și ideea prietenului Rabbi, care conține ceva vopsea și niște sâni. Care te bagi?

Reclame

Un răspuns

  1. Andy cu y, esti atat de neterminat incat nu iti acord mai mult decat un minut. Taraste-te inapoi in gaura de unde ai iesit si nu ne mai plictisi. Ai zburat direct in spam.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: