Un proiect, istorie de să vă puneți și-n cap și un țâgan, mânca-va-ș!

Ni se alatură de astazi domnul George Damian. Are un blog de istorie cum rar mi-a fost dat să văd. Omul e de meserie și e foarte meticulos în abordarea tuturor subiectelor, ne trimite și către documente, adică nu ne lasă să hălăduim așa, de capul nostru, pe cele câmpii. Tonul fiecărui articol este temperat, clar, la subiect și, pe alocuri, cu poze. Dacă credeați la școală că istoria a fost un chin, citiți-i blogul și vă veți schimba părerea, garantat.

Al doilea intrat în casa lui Don este un neamț. Sau român. Sau țigan. Ceva așa, cumva… Dar articolele sale sunt atît de savuroase încât am grijă mereu să nu am nimic în gură atunci când îl citesc, să nu cheme nevasta SMURD-ul spaniolesc. Sper să vă placă și vouă.

A treia este o prietenă de suflet(de aceea o las la urmă) care a pornit la drum acum 24 de ore. Vrea să scrie un roman. Ce e nou în asta, o să spuneți. Deja mi-a spus despre ce e vorba și cred că o să fie ceva deosebit. Oricum, o să scrie și niște treburi adiacente și mi-a promis că o să castige Nobelul pentru mine. Vă dați seama cum va fi? Un sudor prieten cu un laureat Nobel. Paulo Coelho, ia-o p-asta ! Andrea, calca-l pe gat pe alchimistu` asta, ca ma deranjeaza la naturelu` simtititor 😉

Reclame

Un răspuns

  1. e sublim neamtul tigan ce scrie in romana :))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: