Cât costa o gaură de șarpe?

Nici nu au trecut 5 secunde de când Ponta a devenit prim-ministru și s-a schimbat balanța în Parlament, că portocalii au început cu mizeriile. Nu că m-ar mira, dar o urmă elementară de bun-simț spune că atunci când iei un bocanc în gură astepți un pic, te ștergi de sânge, stai o clipă la pământ să-ți reevaluezi mișcarile și greșelile și abia apoi sări în picioare și pornești din nou la atac.

Ți-ai găsit ! Vine Berceanu și zice asta, mai golănește, așa… apoi vine Monica Macovei și ne trezește la realitate cu temerile dumneaei aici, dar ne revenim repede și ne căcăm pe noi de râs cum Cezar Preda îi spune lui Ponta să stea în bancuța lui și să nu-i deranjeze pe baieții deștepți aici.

Bueeeeeey, nesimțiților, ăstia conduc țara de 5 secunde  !!! Voi ați fost la cârmă cu cârmaciu` vreo 10.000 de ani. Păi nu vă e rușine? Dar voi chiar nu vă uitați în oglindă fără să borâți dimineața? Chiar atât de proști ne credeți? Chiar, cât de proști ne credeți?

Nu spun că useliștii ar fi niște sfinți, cu tot cu liberalii sau conservatorii de-a dreapta Tatălui, dar chiar am fi curioși cum pana noastră au condus țara în anii aștia portocalii și cam cât au furat pentru clanurile lor. Ca să ne facem și noi o idee, zic. Că ”centrul de interes” s-a mutat de ceva timp de la terenul uzinelor, resursele naționale( cu o excepție), patrimoniul PCR și UTC, RAPPS și DAFI, la fondurile europene. Și azi au intrat în sevraj că Ponta chiar verifică ce au facut niște trei foști miniștrii cu POSDRU.

Ascundeți-vă în gaură de șarpe, năpârcilor, să nu mai auzim de voi cu anii ! Măcar lăsați-ne în pace să intram puțin în normalitate și apoi mai vorbim. Dar asta după ce faceți ceva pușcărie și experimentați confiscarea totală a averii, că-mi și vine să și râd pentru ce a fost condamnat Ceașcă…

Chiar, aveți bani de niște găuri de șarpe? Că vă dau io. Cât or costa?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: